Zoeken naar verschil tussen hasj en wiet

 
verschil tussen hasj en wiet
Wat is het verschil tussen hasjolie en wietolie?
by Team Wietolie.nl on 19 maart 2016 in Info. Wat is het verschil tussen hasjolie en wietolie? Veel mensen denken dat hasjolie en wietolie hetzelfde is. Hasjolie wordt gemaakt middels butaangas met de bedoeling om er een zo sterk mogelijk middel van te maken. Het doel van hasjolie is om er zo stoned mogelijk van te worden. Wietolie wordt gemaakt met alcohol. Alcohol haalt niet alleen de cannabinoïden uit de wiet maar ook allerlei terpentenen stoffen die medicinaal werkzaam zijn. Veilig betalen met o.a. Discrete verzending met PostNL.
Wat is het verschil tussen hasj of wiet?
Wat voel je als je drugs gebruikt. Ik maak me zorgen. Wiet verpest onze vriendschap. Wat is het verschil tussen hasj of wiet? Hasj en wiet zijn beiden afkomstig van de vrouwelijke cannabisplant en bevatten ongeveer dezelfde werkzame stoffen zoals THC. Omdat er verschillen zijn in de variëteit van de plant de kweekmethode en de productie van hasj of wiet kan de verhouding van werkzame stoffen en ook de sterkte per soort verschillen. Deze werkzame stoffen zitten in een kleverige harsafscheiding die vooral in de bloemtoppen voorkomt maar in lagere concentraties ook op de bladeren van de plant. Wiet ook wel marihuana genoemd. De gedroogde bloemtoppen van de cannabisplant worden als wiet verkocht.
Wat is het verschil tussen soft en harddrugs? Vraag Antwoord.
Wat is het verschil tussen soft en harddrugs? Wat is het verschil tussen soft en harddrugs? Antwoord van de apotheker. Het verschil in softdrugs en harddrugs kan enerzijds gemaakt worden op het gebied van werking en afhankelijkheid. Daarnaast wordt er wettelijk ook een onderscheid gemaakt in hard en softdrugs. Op het gebied van werking zijn er de volgende verschillen. Onder softdrugs wordt verstaan cannabis wiet hasj. Softdrugs geven een ontspannen gevoel en versterken de zintuigelijke beleving. Onder harddrugs vallen heroine cocaine maar ook paddestoelen en pillen zoals xtc. Harddrugs hebben invloed op het zenuwstelsel. Zo'n 3% van de 14/15 jarige heeft wel eens drugs gebruikt.
Drugs en Uitgaan Hasj en wiet.
Ongerust over een ander. Landelijk medisch spreekuur partydrugs. Hasj en wiet ofwel marihuana komen van de hennepplant Cannabis Sativa. De belangrijkste werkzame stof is Tetra-Hydro-Cannabinol THC. Hasj of wiet wordt meestal gerookt maar soms ook gegeten in de vorm van spacecake. Van hasj en wiet kun je high of juist stoned worden. Roken van hasj of wiet werkt na enkele minuten. De effecten houden 2 tot 4 uur aan. Als je hasj of wiet eet werkt het meestal pas na 1 à 2 uur.
Hasj en wiet wat is het verschil? flippakimmie.
Hoe maak je het zelf. Volgende Hasj en wiet wat is het verschil? Posted on maart 13 2013 by flippakimmie. Wat is het verschil tussen hasj en wiet? Zowel hasj shit hasjiesj als marihuana wiet/weed zijn afkomstig van de vrouwelijke hennepplant de cannabis sativa. Bij beide is THC tetrahydrocannabinol de werkzame stof. Hasj en wiet zien er heel anders uit en hebben ook verschillende effecten. Wiet gedroogde en verkruimelde bloemtoppen. Wanneer de bloemtoppen van de vrouwelijke hennepplant worden gedroogd en verkruimeld spreken we van wiet weed of marihuana. Wiet ziet eruit als fijne tot grove thee en heeft een typische sterke geur. De kleur varieert van grijsgroen tot groenbruin.
Cannabis wiet Cannabis en ik.
Cannabis is een verzamelnaam voor hasj en wiet. Wiet is afkomstig van de plant met de Latijnse naam Cannabis Sativa kortweg Cannabis. Als de vrouwelijke bloemtoppen van de plant gedroogd worden en verkruimelen ontstaat er marihuana. Dit noemen we in Nederland meestal weed of wiet. Wat zijn de effecten van cannabis? De online training is anoniem en gratis! Waar en wanneer jij dat wilt. Meld je hier aan. Ben je al aangemeld voor het online programma Cannabis en Ik? Log dan hier in.
Verschil Tussen Hasj Wiet? WietForum.
Ik rook veel wiet maar je moet niet denken dat ik veel lees over wiet enzo. ik heb hier net een forum gezien en nu lees ik er meer over. maar wat is nu het verschil tussen hasj en wiet? Dol op koken check de recepten maar eens. Gepost 24 september 2007 2056. Wiet is de gedroogde top van een wietplantje. Hasj is een product van de wietplant bestaat voornaamlijk uit de thc-kristallen en andere plantdelen die in de wietplant voorkomen. en is vaak bruin van kleur en samengeperst in blokjes of reepjes. daarvan is de thc gehalte ook hoger dan van wiet. Hang hier wat rond lid.
CBD net zo belangrijk in je wiet als THC? Nieuws.
Zij beweren vaak Ik word para van wiet. Hasj heeft voor mij dit effect niet. Daarom rook ik alleen nog hasj. Blijkbaar zit er qua uitwerking een groot verschil tussen hasj en wiet wat op zich vrij wonderlijk is want hasj wordt van dezelfde plant gemaakt. Hoe kan de uitwerking van hasj en wiet dan zo verschillen? Het verschil in uitwerking is vooral te wijten aan het feit dat hasj vaak van buitenlandse komaf is Marokko en Afghanistan en coffeeshop wiet van Nederlandse bodem komt. Wij Nederlanders zijn echter een beetje doorgeslagen in het cultiveren van de hennepplant. Toen enkele decennia geleden namelijk duidelijk werd dat THC ervoor zorgde dat je stoned werd ontstond er een sport om de sterkste THC houdende hennepplanten te kweken.

Contacteer ons